wie zijn wij

2eathalal is een jonge en dynamische ondernemingontstaan in 2014 met de ambitie eenverschil te maken in de halal markt.

Het idee voor 2eathalal is ontstaan uit de behoefte - waar de bedenkers zelf tegenaan liepen - om in één oogopslag te kunnen zien waar je lekker en goed halal kunt eten en drinken. Vaak is dit lastig om te vinden als je in een onbekend gebied bent en de zoektocht is bovendien tijdrovend. Dit geldt ook voor het online bestellen van eten via de huidige mogelijkheden.De bestaande websites voldoen niet aan de vraag en behoefte van de halal consumerende klant, omdat je daar ook niet snel kunt zien (of op kunt selecteren) of het eten halal is.

Het is duidelijk dat de halal consumerende klant als doelgroep groeiende is en dat er nog te weinig wordt ingespeeld op de behoefte van deze doelgroep. Het is tijd dat er een snelle en simpele manier komt om halal horecalocaties te kunnen vinden. Omdat de overtuiging er was dat het beter en makkelijker kan, is daardoor het idee ontstaan om een platform te ontwikkelen waarbij je kan zien welke aangesloten restaurants halal eten aanbieden. Hierdoor hoef je als halal consumerende klant alleen nog druk te maken om de vraag “Wat ga ik eten?” of “Waar wil ik eten?” in plaats van “Waar kan ik eten”?

Kortom, 2eathalal is een betrouwbaar platform voor het online vinden van halal restaurants, waarbij jedirect kunt reserveren bij een restaurant dat halal eten en drinken aanbiedt. Tevens kun je eten bestellen bij een restaurant met de opties laten bezorgen of zelf afhalen. Het streven is om met 2eathalal nationaal en internationaal uit te groeien tot hét platform voor online halal horecagelegenheden waarbij je online halal eten kunt reserveren en eten kunt bestellen.